Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Braunstein Gylden akvavit

  • Alkohol: 38,00 %
  • Størrelse: 50 cl
  • Kolli: 6
  • Varenr: 1005602
Type:
Akvavit / Snaps
Land:
Danmark
Producent:
Den erklærede mission med Braunsteins destilleri, var at relancere den danske snaps, med rødder i farfarens gamle opskrifter, til de danske frokostborde.
Brødrene fastholder den tykke streg under mikrodestilleri, hvor de synes at det skal være sjovt at lave egne produkter, så som likør, snaps og whisky. Håndværket har altid været kernen i fremstillingen, uanset om det drejer sig om snaps eller whisky, og brødrene vil til hver en tid fortsætte med at have kvaliteten af deres produkter i centrum.

Gylden Akvavit
Akvavit i traditionel nordisk stil. Smagen udgøres af en fint afstemt blanding af krydderier, heriblandt fennikel, anis, lakridsrod, koriander og kommen.
Gylden Akvavit har en smuk gylden farve. Duften bærer præg af sød lakrids og fennikel, med underliggende nuancer af koriander. I smagen er det også lakrids, fennikel og koriander der trænger igennem, tilføjet lette nuancer af appelsinskal. En dejlig, blød dram, som et glas “i utide” og tillige en glimrende ledsager til mange frokost- og middagsretter. Nydes bedst ved stuetemperatur eller let afkølet.