Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Buss No. 509 Elderflower Gin

  • Alkohol: 40,00 %
  • Størrelse: 70 cl
  • Kolli: 6
  • Varenr: 1005865
Belgiske Buss No 509 Gins, står for unikke oplevelser i Ginens fantastiske verden. Ejer, Serge Buss, har selv født idéen bag sine produkter, ud fra et helt liv i restaurationsbranchen, som både kok og bartender. Netop denne kombinerede baggrund, har lagt grundlaget for hele den elegante højkvalitets-serie af gins. Med udgangspunkt i stræben efter den ultimative elegance samt udfordre det kendte, producerer Buss gins, som ikke findes tilsvarende på markedet.

I alle sine gins ligger Serge Buss vægt på at man aldrig må blive i tvivl om at det er gin man får, men gerne med et anderledes og udfordrende twist. Til Buss No 509 Gins anvendes kun naturlige råvarer, ingen maskiner og ingen tilsætning af sukker, kunstige farver eller smagsstoffer. Buss No 509 Elderflower Gin er den 5. gin i serien. Denne gin er lavet som en limited edition, og kan altså karakteriseres som et vaskeægte samlerobjekt. Til ginen er der brugt udelukkende brugt friske ingredienser: friske hyldeblomster, enebær, koriander, lakridsrod, kvan, vanille, kardemomme, iris, appelsin og citron. Alle de enkelte ingredienser destilleres separat for derefter at blive sammensat til den endelige destillering, for at sikre størst mulig ensartethed mellem hver produktion.

Hyldeblomst tilføjes i den færdige gin igennem en 3-4 uger lang maceration, som giver et koncentreret udtræk af nektar og essentielle olier. For at opnå den unikke blålige/lilla farve, har man på destilleriet lavet et naturligt farveudtræk af blåbær og tilsat ginen. Buss No 509 Elderflower gin har et intenst duftudtryk af hyldeblomst, som strømmer op af flasken. Smagen leverer et fint og intenst indtryk af hyldeblomst, kombineret med en behagelig enebær. Alt i alt en frisk, tør og intens gin, med et indbydende sødmestrejf fra hyldeblomst. Denne gin kan nydes med alle typer tonicvand, men træder specielt i karakter med en mere krydret tonic vand som Syndrome Velvet Tonic. En gin perfekt egnet til festlige lejligheder!