Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Buss No. 509 White Rain Gin

  • Alkohol: 50,00 %
  • Størrelse: 70 cl
  • Kolli: 6
  • Varenr: 1005075
Belgiske Buss No 509 Gins, står for unikke oplevelser i Ginens fantastiske verden. Ejer, Serge Buss, har selv født idéen bag sine produkter, ud fra et helt liv i restaurationsbranchen, som både kok og bartender. Netop denne kombinerede baggrund, har lagt grundlaget for hele den elegante højkvalitets-serie af gins. Med udgangspunkt i stræben efter den ultimative elegance samt udfordre det kendte, producerer Buss gins, som ikke findes tilsvarende på markedet. I alle sine gins, ligger Serge Buss vægt på at man aldrig må blive i tvivl om at det er gin man får, men gerne med et anderledes og udfordrende twist. Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk, dvs. ingen brug af maskiner eller kunstige tilsætningsstoffer.

Den 3. gin som Buss har tilføjet til sin serie. Efter at være startet ud med sine gins med hindbær og rød grapefrugt, var beslutningen ligetil, selvfølgelig skulle der laves en hvid gin til serien. Buss No White Rain Gin, er lavet på højeste kvalitet af spiritus og et unikt blend af krydderier, urter og frugter, så som enebær, koriander, lakrids, kvan, vanilje, kardemomme, iris, appelsin, citron, jernurt og merian. Alkoholprocenten er så høj som 50%, men det fornemmes ikke i hverken duft eller smag.

En duft af friske citrusfrugter, samt et strejf af lakrids, præger den enestående gin. Dette følger med i smagen, som tilsammen giver en unik og utroligt elegant gin, som tilmed føles fed og cremet på tungen.

Kan både nydes neat, og med en Tonic af højeste kvalitet. I sandhed en gin for connoiseurs, og dem som ønsker en ekstraordinær oplevelse!