Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Francis Ford Coppola Winery,Diamond Collection - Appellation Series,Pinot Noir, Santa Barbara County

  • Alkohol: 13,50 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 12
  • Varenr: 1027387
Type:
Rødvin
Land:
USA
Område:
Californien
Druer:
Pinot Noir
Vinifikation:
Lagret på franske og amerikanske egetræsfade
Coppolas elegante Pinot Noir vibrerer med livlige duftnoter af bær og subtilt fadpræg. Et pragteksempel på hvorfor Santa Barbara er blandt USA fornemste adresser for Pinot Noir. Appellation Series er de eksklusive vine fra Diamond Collection serien, skabt på druer fra udvalgte AVAs (vindistrikter) i Californien. Appellation Series er skabt ud fra den filosofi, at forskellige druesorter udtrykker sig bedst i specifikke terroirs. I hver flaske kan du forvente en kvalitetsvin, der udviser druesortens karakteristiske dyder i et unikt terroir-tro udtryk.

Det kystnære og bjergrige Santa Barbara er verdenskendt for Pinot Noir. Det kølige klima, samt mange solskinstimer er som skabt til den lidt kræsne drue. Især morgentågen er vigtig, da den kølende effekt forlænger vækstsæsonen og hjælper med at bibeholde druens naturlige syre, der er essentiel for kvalitets Pinot Noir.
Vinen gennemgår lagring i en blanding af franske og amerikanske egetræsfade, hvilket tilfører ekstra smag og struktur til vinen. Denne saftige Pinot Noir byder på en overflod af aromatiske dufte af modne jordbær, kirsebær, vanilje og en ristede fadtoner. Smagen er præget af et læskende og friskt bærpræg af hindbærsyltetøj og ristede mokkabønner.

Denne vin er en exceptionel partner til mange vildtretter med svampe, tournedos af oksemørbrad eller til mørkt og lyst fjerkræ. En elegant og let vin, der også sagtens kan nydes helt for sig selv. Vinen smager bedst når den er lettere afkølet til omkring 14 grader.