Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Francis Ford Coppola Winery,Diamond Collection - Appellation Series,Sauvignon Blanc, Sonoma County

  • Alkohol: 13,50 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 12
  • Varenr: 1027385
Type:
Hvidvin
Land:
USA
Område:
Californien
Distrikt:
Sonoma County
Druer:
Sauvignon Blanc
Vinifikation:
Lagret på ståltanke
Coppolas Sauvignon Blanc fra Sonoma er en rigtig sprød og aromatisk sag, hvor den ene slurk tager den næste. Stilen er præget af Sonomas mange solskinstimer, der skaber en charmerende Sauvignon Blanc med udsøgt balance mellem læskende tropisk frugt og opfriskende citrus-præg.
Appellation Series er de eksklusive vine fra Diamond Collection serien, skabt på druer fra udvalgte AVAs (vindistrikter) i Californien. Appellation Series er skabt ud fra den filosofi, at forskellige druesorter udtrykker sig bedst i specifikke terroirs. I hver flaske kan du forvente en kvalitetsvin, der udviser druesortens karakteristiske dyder i et unikt terroir-tro udtryk.

Denne Sauvignon Blanc kommer fra Sonoma County, hvis geografi spænder fra dale til bjerge, kystområder til indlandsbænke. Højdedragene, samt de kølige vinde fra Stillehavet skaber optimale betingelser for Sauvignon Blanc vine med god frugtdybde.
Vinen åbner sig i glasset med forfriskende dufte af nyklippet græs, limeskal og abrikos. Smagen byder på en sprød og livlig kombination af saftig limefrugt og frisk ingefær, med subtile noter af stenfrugter.

Vinen er perfekt til at nyde på terrassen eller som en forfriskende ledsager til sushi, sprøde salater eller asparges. Serveres godt afkølet ved en temperatur på ca. 8 grader.