Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Francis Ford Coppola Winery,Director's Cut,Chardonnay, Sonoma Coast

  • Alkohol: 14,50 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 12
  • Varenr: 1027389
Type:
Hvidvin
Land:
USA
Område:
Californien
Distrikt:
Sonoma County
Druer:
Chardonnay
Vinifikation:
Lagret i 7 måneder på fransk, amerikanske og ungarske egetræsfade
Coppolas Directors cut er blandt vinhusets absolut bedste vine. Her får du ægte amerikaner Chardonnay når det er bedst. En vin, der afspejler med ynde Sonoma Countys kølige, men solrige klima. Directors Cut henviser til en version af filmen, der er klippet efter instruktørens oprindelige vision. Med andre ord så er Directors Cut skræddersyede vine, der udtrykker det specifikke terroir, den omhyggelige udvælgelse af druer, samt det unikke klima i Sonoma County. Designet er en hyldest til Coppolas passion for filmkunsten. Den unikke ”wraparound-etiket” symboliserer en Zoetrope-stribe, et af de tidligste forgængere for animation.
Sonoma Coast er præget af kølige vinde, skabt af det kystnære Stillehav, hvilket giver vinen en forfriskende og levende karakter.

Denne vin er lagret i franske, amerikanske og ungarske egetræsfade i 7 måneder for at give vinen struktur og et lækkert fadpræg. Vinen åbner sig med forfriskende aromaer af gule æbler, ananas og friskost. Duftnoterne går igen i smagen, hvor de suppleres af subtile toner af vanilje og en elegant cremet eftersmag. En alsidig vin, der passer godt til en række retter. Prøv den sammen med grillede skaldyr, fiskeretter, lyst fjerkræ eller som en forfriskende aperitif på en varm sommerdag. Server gerne vinen ved cirka 10 grader for at fremhæve alle de delikate smagsnuancer.