Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Francis Ford Coppola Winery,Director's Cut, Pinot Noir,Sonoma Coast

  • Alkohol: 14,50 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 12
  • Varenr: 1027390
Type:
Rødvin
Land:
USA
Område:
Californien
Distrikt:
Sonoma County
Druer:
Pinot Noir
Vinifikation:
Lagret i både nye og gamle egetræsfade.
Coppolas Director’s Cut er blandt vinhusets absolut bedste vine. Her får du en saftig og helt igennem gennemført Pinot Noir vin, der fremviser hvorfor Sonoma Coast er blandt landets bedste regioner for Pinot Noir. Director’s Cut henviser til en version af filmen, der er klippet efter instruktørens oprindelige vision. Med andre ord så er Director’s Cut skræddersyede vine, der udtrykker det specifikke terroir, den omhyggelige udvælgelse af druer, samt det unikke klima i Sonoma County. Designet er en hyldest til Coppolas passion for filmkunsten. Den unikke ”wraparound-etiket” symboliserer en Zoetrope-stribe, et af de tidligste forgængere for animation.

Pinot Noir stortrives i Sonoma, da regionen ikke alene har den helt rigtige jordbund, men er også præget af kølige vinde skabt af Stillehavet. En andel af vinen bliver lagret i nye franske egetræsfade, mens resten blev lagret i nye ungarske fade og gamle franske fade. Den omhyggelige lagring sikrer vinen har flot kompleksitet og lagringspotentiale. Vinen byder på forførende aromaer af solmodne solbær, saftige blomme og krydderi. Duftnuancerne fortsætter i smagen, hvor de suppleres af delikate toner af hindbær, violer og røde kirsebær. En udsøgt og elegant smagsoplevelse til elskeren af Pinot Noir med god frugtintensitet og fylde.

Prøv Director's Cut Pinot Noir sammen med grillet laks, svinekoteletter eller en let krydret tomatbaseret pasta. Server ved en temperatur på ca. 14 grader for at fremhæve alle de delikate smagsnuancer.