Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Francis Ford Coppola Winery, Rosso & Bianco, Cabernet Sauvignon

  • Alkohol: 13,50 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 12
  • Varenr: 1027375
Type:
Rødvin
Land:
USA
Område:
Californien
Druer:
Cabernet Sauvignon
Denne saftige Cabernet Sauvignon af præget af Californisk sol og charme. Vinen består primært af Cabernet Sauvignon, dog krydret med en lille smule Petite Sirah og andre lokale druer. Vinene er delvis lagret i 12 måneder i en kombination af fransk og amerikanske egetræsfade, hvilket tilfører kompleksitet og en anelse ristede fadnoter.

Rosso & Bianco vinen er en hyldest til vinhusets italienske arv og inspireret af familiens egen kærlighed for den ukomplicerede og gode vin. Rosso & Bianco serien er skabt ud fra den filosofi, at god vin skabes via dygtigt håndværk og fokus på at druens naturlige egenskaber skinner igennem. Rosso & Bianco byder på imponerende værdi for pengene.

Duften udfolder sig med varme toner af vanilje, sort kirsebær og peber. Smagen byder på rige noter af cassis, anis og en snert af karamel. Vinen er mellemfyldig med en afbalancerede syre og behagelige tanniner, der giver vinen en lækker struktur.
En let drikkelig rødvin, der passer perfekt til grillet oksekød, varmende simreretter, samt cremede pastaretter. Vi anbefaler vinen serveret ved 14 °.