Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Maison Louis Jadot, Beaune 1. Cru - Célébration, Bourgogne, Côte de Beaune

  • Alkohol: 13,50 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 6
  • Varenr: 1025737
Type:
Rødvin
Land:
Frankrig
Område:
Bourgogne
Distrikt:
Côte de Beaune
Producent:
Vinifikation:
18 måneders lagring på fanske egetræsfade.
Etiket/logo:
På etiketten ses navnene på alle 1. Cru vinmarkerne.
I forbindelse med Louis Jadot´s 150 års jubilæum i 2009 valgte man at frigive en helt unik ”blend”, der skulle være en hyldest til Beaune og til 1. Cru vinmarkerne. Siden frigivelsen af den første årgang i 2012 har Louis Jadot kunnet tilbyde sine kunder dette unikke blend, der mesterligt fremviser Beaunes 1er cru kvaliteter.

Vinen er blandet fra alle disse 1. Cru vinmarker: Clos des Ursules, Boucherottes, Cras, Clos Des Couchereaux, Bressandes, Theurons, Greves, Belissand, Chouacheux , Cent Vignes, Toussaints, Vignes Franches, Pertuisots, Aigrots, og Clos du Roi.

Beaune Celebration er lagret 18 måneder på franske egetræsfade, efterfulgt af 6 måneder i temperaturregulerede ståltanke. Den længerevarende lagring giver vinen en fantastisk dyb farve, og en duft af fuldmodne røde og sorte bær. Vinens smag er tæt på silkeblød og med en stor kompleksitet og rigdom. Det er stor Bourgogne, der allerede i sin ungdom smager fantastisk. Vinen har dog exceptionel lagringsværdi hvis man kan væbne sig med tålmodighed.