Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Oddbird, Domaine de la Prade, Merlot & Shiraz, Liberated from alcohol

  • Alkohol: 0,00 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 6
  • Varenr: 1021723
Type:
Alkoholsvag
Land:
Frankrig
Område:
Languedoc-Roussillon
Druer:
Merlot og Shiraz.
Vinifikation:
Lagret i op til 12 måneder.
Domaine de la Prade Merlot/Shiraz
Smagsfyldt, økologisk Merlot/Shiraz, der er 100% befriet for alkohol. Stilen er ung, fyldig og frugtrig, og noterne af brombær og syrlige kirsebær fylder næsen sammen med et strejf af karamel. God ledsager til rødt kød og fjerkræ.

Lagring
Druerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer.

Som naturen havde tænkt det
Det er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.

*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*