Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Oddbird, Sparkling Blanc de Blancs,Liberated from alcohol

  • Alkohol: 0,00 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 6
  • Varenr: 1021725
Type:
Mousserende vin
Land:
Frankrig
Område:
Languedoc-Roussillon
Druer:
100% Chardonnay
Vinifikation:
Fremstillet med traditionelle metoder. Lagret i op til 12 måneder.
Oddbird Blanc de blancs
Her har vi at gøre med en skøn, boblende vin, der giver en ægte Champagne-oplevelse – samtidig med at den er helt fri for alkohol. Vinen er fremstillet på 100% Chardonnay-druer og er en kompleks, sprød og tør oplevelse med toneangivende noter af Granny Smith-æbler, honning og lime.

Meget velegnet som velkomstdrink eller til dessert. Også et godt akkompagnement til lette retter, f.eks. med fisk, skaldyr eller kylling.

Lagring
Druerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder.

Som naturen havde tænkt det
Det er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.

*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*