Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Oddbird, Sparkling Rosé, Liberated from alcohol

  • Alkohol: 0,00 %
  • Størrelse: 75 cl
  • Kolli: 6
  • Varenr: 1021727
Type:
Mousserende vin
Land:
Frankrig
Område:
Languedoc-Roussillon
Druer:
Chardonnay og Pinot Noir.
Vinifikation:
Lagret i op til 12 måneder.
Oddbird Rosé
Lækker, perlende rosé-vin – helt uden alkohol. Et silkeblødt og velafbalanceret blend af Chardonnay og Pinot Noir-druer med delikate strejf af sommerbær, citrus og Granny Smith-æbler. Relativt tør. Farven er 100% naturlig.

Lagring
Druerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer. Vinen indeholder ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller aromaer.

Som naturen havde tænkt det
Det er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.

*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*