Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Syndrome Premium Tonic Raw

  • Alkohol: 0,00 %
  • Størrelse: 20 cl
  • Kolli: 24
  • Varenr: 1007298
Type:
Vand & Cider
Land:
Belgien
Servering af Gin & Tonic er blevet næsten synonym til at eksperimentere, uden at miste det autentiske præg af denne klassiske blanding. Det er et spørgsmål om håndværk, gal videnskab og respekt. I skabelsen af Syndrome Tonic har man taget en farmaceutisk tilgang og tilført de unikke standarder for moderne mixologer. Den medicinske begyndelse, som tonicvand har, er blevet nærstuderet og justeret til højere koncentrationer af kinin og en utraditionel infusion af citrus, tættere på de rå formler, der blev udtænkt i kolonitiden for at afværge malaria-feber.

Syndrome Premium Tonic Raw er den ”klassiske” Indian Tonic, i en serie af 4 forskellige tonic-vand, hvor man har taget udgangspunkt i naturlige råvarer af højeste kvalitet. Tilgangen til hele serien er at overraske, men samtidig holde sig inde for rammerne af de kendte smagsnuancer. Kendetegnende for hele serien er at han har vendt smagsprofilen ”på hovedet”, dvs. de velkendte smagsnuancer, men i omvendt rækkefølge.
Syndrome Premium Tonic Raw lægger derfor smagsmæssigt ud, med en indledende bitterhed fra kinin, og herefter en behagelig, afstemt citrus, som her kommer fra Buddha’s Hand, en karakterisk og meget duftende citrusplante. Lige nøjagtig denne sammensætning gør at den gin, man evt. vælger at blande op, smager igennem, og ikke mister sine karakteristika til den ellers normale bitterhed fra kinin.

Lavet på rent kildevand, naturlig kinin, Buddha’s Hand og med masser af kulsyre, kombineret med en skarp holdning til ikke at bruge kunstige tilsætningsstoffer, får man med Raw Tonic det ultimative grundlag for en fantastisk Gin & Tonic. Som den øvrige del af Syndrome Tonic-serien, er sukkerindholdet holdt lavt, hvilket lader de frugtrige nuancer træde i karaktér. Tonic’en giver plads og virker som katalysator for enhver gin, men kan ligeså vel nydes alene, som den er.