Indkøbskurv
Kurven er tom
Menu

Syndrome Premium Tonic Sweet Roses

  • Alkohol: 0,00 %
  • Størrelse: 20 cl
  • Kolli: 24
  • Varenr: 1007341
Type:
Vand & Cider
Land:
Belgien
Servering af Gin & Tonic er blevet næsten synonym til at eksperimentere, uden at miste det autentiske præg af denne klassiske blanding. Det er et spørgsmål om håndværk, gal videnskab og respekt. I skabelsen af Syndrome Tonic har man taget en farmaceutisk tilgang og tilført de unikke standarder for moderne mixologer. Den medicinske begyndelse, som tonicvand har, er blevet nærstuderet og justeret til højere koncentrationer af kinin og en utraditionel infusion af citrus, tættere på de rå formler, der blev udtænkt i kolonitiden for at afværge malaria-feber.

Syndrome Premium Tonic Sweet Roses er en livlig, forfriskende og sødmefuld Tonic, i en serie af 4 forskellige tonic-vand, hvor man har taget udgangspunkt i naturlige råvarer af højeste kvalitet. Tilgangen til hele serien er at overraske, men samtidig holde sig inde for rammerne af de kendte smagsnuancer. Kendetegnende for hele serien er at han har vendt smagsprofilen ”på hovedet”, dvs. de velkendte smagsnuancer, men i omvendt rækkefølge.
Sweet Roses-udgaven af Sydrome Tonic, ligger både i smag og duft langt fra det, som defineres som en klassisk tonicvand. Med en udpræget sødme fra rosenblade, kommer karakteren over i nogle nuancer, som er et forfriskende alternativ til de gængse typer tonic. Den smagsmæssige oplevelse ligger klart til den søde side, men holdt med en behagelig friskhed. En Tonic som fungerer rigtig god med gins, der har en kraftig infusion af frugt.

Lavet på rent kildevand, naturligt kinin, citron og rosenblad-ekstrakt. Et højt indhold af kulsyre og en skarp holdning til ikke at bruge kunstige tilsætningsstoffer, giver i Sweet Roses en tonic, som lægger et nyt lag på kategorien tonic. En sødmefuld oplevelse, der giver en fantastisk mulighed for at servere en Gin & Tonic, til personer som ellers føler sig udfordret af den klassiske citrus og bitterhed. Kan bestemt også nydes rent, tilsat masser af is, på en varm sommerdag på terrassen.